30 ÅRS JUBILÆUM

Stilsans og godt håndværk skaber mode hos Jan Intercoiffure, som 14. november 2018 kan fejre 30 års jubilæum i salonen i Aarhus’ Latinerkvarter.

 

Det siges, at det var Cleopatra, der lancerede page-frisuren, så mere klassisk kan den ikke blive. Men den kan varieres i det uendelige, og det er netop det, Jan Probst i Jan Intercoiffure står for. At tage udgangspunkt i klassiske velfungerende frisurer og tilføre dem et strejf af tidens mode.

Det har han nu gjort i 30 år. Mandag 14. november 1988 slog Jan dørene op for sin stilfulde og hyggelige salon i Latinerkvarteret i Aarhus midtby. Her har han passet og plejet sine kunder, kendte såvel som ukendte, og som Art Director i Intercoiffure gennem 12 år har han haft og har stadig en sikker hånd, når det gælder udviklingen indenfor hår, hårmode og hårplejeprodukter.

Intercoiffure er en forening, der bringer de bedste frisører i verden sammen, og har høje faglige og menneskelige standarder for sine medlemmer. Det passer perfekt til den profil, Jan har udviklet for sin salon og sine medarbejdere gennem alle årene.

For Jan handler det om at finde frem til og fremhæve den enkelte kundes bedste sider. I den proces får han udlevet sine kreative evner. Samtidig driver han en salon, som hele tiden følger med i udviklingen.

Det gælder også når det handler om at udvide aktiviteterne. På det seneste har Jan spejdet efter partnere, som kan flytte ind i salonen med forskellige former for skønhedspleje som eksempelvis make-up eller manicure.

30-års jubilæet markeres internt i salonen.

Tidløs og klassisk. I 80’erne var en af tidens stilikoner modellen Anette Toftgård, som senere blev kendt som medvært i tv-blockbusteren ’Husk lige tandbørsten’. Her har Jan klippet hende i klassisk page sat op til narrestreger.

Tidløs og klassisk. I 80’erne var en af tidens stilikoner modellen Anette Toftgård, som senere blev kendt som medvært i tv-blockbusteren ’Husk lige tandbørsten’. Her har Jan klippet hende i klassisk page sat op til narrestreger.